La 3cat2 més emocionant que mai

fotoculturalespaña

PUBLICITAT

Dues lluites ben diferents entraran en joc a les darreres jornades al segon grup de la Tercera Catalana. Per un costa, la zona amb més perill, la del descens, la mateixa de la que sembla que agafa aire l’At. Camp Clar amb la seva victòria, però que d’altres equips comencen a veure més a prop que mai. 8 equips en només 6 punts. Molta lluita, en un tram final molt i molt emocionant, de caixa o faixa per salvar la categoría.

Per altre banda, també tenim un equip de la ciutat lluitant per les primeres posicions. La Cultural Bonavista vol signar una gran actuació aquesta temporada arribant fins al tercer calaix. Están a només 2 punts i porten a més una dinàmica molt positiva de resultats. Veurem com queda tot, resten 4 jornades pel final on l’emoció estarà servida. Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem com sempre ho fem repassant els resultats del segon grup de Primera Catalana. Marc Molina ens porta la jornada dels equips de la província de Tarragona

Marc Molina

 

#2cat6

Mala noticia al sisè grup de Segona Catalana. Derrota del Torreforta que el deixa directament a ocupar llocs de descens directe.

Estefanía Cabrera

 

#3cat2

Pas de gegant de l’At. Camp Clar cap a la permanència, els de Ponent van golejar i es col·loquen a la setena posició.

 

#3cat3

Jornada amb gols al tercer grup de la Tercera Catalana i amb protagonista tarragoní. El filial del SPiSP va protagonitzar una de les dues golejades del cap de setmana.

Marc Pérez

 

#4cat25

Darrera jornada de lliga a Quarta Catalana amb triomf pels dos conjunts tarragonins que han finalitzat la temporada amb bona nota.

 

I fins aquí arriba aquest repàs dels partits del cap de setmana dels conjunts tarragonins. Ens retrobem el pròxim Divendres per analitzar la prèvia de la següent jornada de lliga.

PUBLICITAT