Comença la recta final de lliga

índice2

PUBLICITAT

Torna la competició després de l’aturada de Setmana Santa i ho fa a la recta final del campionat de lliga. La part important de la temporada comença aquesta jornada, on els equips tarragonins donen el tret de sortida per afrontar els seus duels després de la setmana de descans que hi han tingut.
Retornar amb el millor resultat possible serà clau per aquells conjunts que estan en plena lluita per l’ascens o bé per evitar el descens. Els aficionats, doncs, ens preparem, agafarem les bufandes y les samarretes, per viure la primera de moltes jornades que poden ser finals d’aquí al termini de la lliga.
Benvinguts a Futbol Tarragona.


#1cat2
Comencem com cada setmana per repassar la prèvia de la vint-i-sisena jornada de lliga al segon grup de Primera Catalana, amb els equips de la província de Tarragona implicats. Ens fa cinc cèntims de tot plegat, el nostre company Marc Molina.


#2cat6

Baixem fins a Segona Catalana, on el Torreforta rep la visita de l’Ulldecona amb la vista posada a l’objectiu d’aquesta recta final de lliga: continuar sumant per evitar cap perill a la zona baixa.
Estefania Cabrera


#3cat2

Anem ara al segon grup de la Tercera Catalana. La Cultural Bonavista buscarà els punts lluny del seu camp per continuar a la quarta posició de la taula.


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup tres, el SPiSP “B” rep al Montblanc. Un rival complicat pels tarragonins que buscaran trencar la mala ratxa de darreres jornades.
Marc Pérez


#4cat25

Acabem aquest repàs de la prèvia amb el partit de la jornada. A Quarta Catalana el St Salvador rep al líder, l’EFB Calafell, en un partit on els tarragonins es poden jugar les seves opcions d’ascens.


I fins aquí arriba el repàs d’aquesta prèvia de la jornada de lliga del cap de setmana. Ens retrobem el pròxim Dilluns per analitzar els resultats dels nostres equips

 

PUBLICITAT