La Cultural Bonavista guanya el derbi

IUIR7FNi

PUBLICITAT

Quan s’enfronten un equip al que l’hi surt tot i a l’altre res, normalment guanya el primer. I la regla no es va trencar aquest cap de setmana al Mpal de Bonavista.

La Cultural lluitava per mantindre la quarta posició a la taula, i l’Icomar buscava la darrera oportunitat per mantindre l’esperança a la categoria.

El derbi de Ponent el va guanyar el Bonavista i els homes dirigits per Nino sumen la tercera victòria en els darrers cinc partits de lliga que els situa quarts a la classificació en una de les millors marques de la temporada. El repte, ben clar: continuar aquesta línea i finalitzar la competició al quart esglaó.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem com sempre aquest repàs de la jornada, amb el segon grup de Primera Catalana. Marc Molina ens porta la crònica dels conjunts de la província.

Marc Molina

#2cat6

Baixem a Segona Catalana, on al grup 6 el Racing va guanyar a la Riera, suma tres punts més i s’apropa al seu objectiu de la salvació i d’evitar els possibles descensos compensatoris.

Estefania Cabrera

#3cat2

Ple tarragoní al segon grup de la Tercera Catalana. Malgrat la derrota de l’Icomar al derbi de Ponent davant de la Cultural Bonavista, la resta d’equips de la ciutat s’han emportat els tres punts, aquest cap de setmana.

#3cat3

A l’altre grup de Tercera, al grup tres, derrota del SPiSP “B” al camp del filial de la Pobla. Una derrota que a la classificació no l’hi afectarà gaire, però que el fa sumar el sisè partit consecutiu sense guanyar.

Marc Pérez

#4cat25

Empat amb gols del Tarraco a Quarta Catalana en un partit boig i ple d’ocasions i bon joc en atac per part dels dos equips.

 

I fins aquí arriba el repàs d’aquesta jornada de lliga dels equips de la nostra ciutat. Ens retrobem el Divendres per analitzar com arriben els conjunts tarragonins als seus pròxims partits de lliga.

Foto: Esteban Romero (RCTGN)

 

PUBLICITAT