Cultural vs La Floresta. Derbi de ponent per decidir el futur.

cultural

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona, avui toca analitzar com arriben els nostres equips als seus compromisos de lliga, aquest cap de setmana, des de Primera Catalana, fins a Quarta. En portada destaquem el derbi de Tercera Catalana entre la Cultural i la Floresta que pot ficar als locals a la part alta de la taula, si la resta de resultats els hi acompanya.


#1cat2
Però comencem el repàs com sempre, pel segon grup de la primera Catalana, on tenim un derbi molt especial. El Vila-seca buscarà tornar a guanyar aquesta vegada davant d’un Torredembarra necessitat de punts per apropar-se a la zona de salvació. Ens fa cinc cèntims de tot plegat, Marc Molina.
Marc Molina


#2cat6
Al sisè grup de la Segona Catalana, el Torreforta té un desplaçament curt però complicat. Haurà d’anar a casa d’un Cambrils que no coneix la derrota, al seu estadi.
Estefania Cabrera


#3cat2
Derbi de Ponent al segon grup de la Tercera Catalana. Cultural Bonavista i La Floresta buscaran el triomf en un partit on pot decidir quin dels dos conjunts lluitarà a la part alta de la taula.
Àlex León


#3cat3
El SpiSP “B” buscarà reafirmar les seves bones sensacions de la jornada passada a la seva visita a Valls. El filial tarragoní necessita millorar els seus resultats fora de casa per aconseguir uns resultats més regulars.
Marc Pérez

#4cat25
Jornada de descans pel Tàrraco al grup 25 de la Quarta Catalana. El San Salvador, en canvi, té una bona oportunitat per continuar al capdavant de la taula.

Iván Castro

I fins aquí el repàs de la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns per analitzar que han fet els nostres equips durant aquest cap de setmana.

PUBLICITAT