Darrera jornada a Quarta Catalana

sansa

PUBLICITAT

Aquest cap de setmana es posa punt i final a la competició al grup 25 de la Quarta Catalana. El lideratge de la categoria està en joc, però en clau tarragonina, el Sant Salvador es juga la tercera posició. El conjunt dirigit per José Cordero tanca la lliga a casa davant un rival teòricament assequible però on només li serveix la victòria per assegurar-se ser el millor de la categoria, més enllà dels dos líders intractables.

Seria un gran premi per un conjunt que ha estat molt a prop de disputar algun dels llocs que donen opció a l’ascens. Malgrat no aconseguir aquest objectiu, els tarragonins han d’estar molt contents del seu nivell competitiu i sens dubte, pot ser el primer pas cap a una pròxima temporada repleta de reptes i qui sap, si per fi, del desitjat ascens.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem com sempre ho fem pel segon grup de Primera Catalana. Ens porta la prèvia d’aquesta jornada el nostre company

Marc Molina

 

#2cat6

Al sisé grup de la Segona Catalana, el Racing rep al Tortosa, un dels grans favorits per pujar de categoria. Serà el primer dels rivals forts amb els que s’haurà d’enfrontar el conjunt de Ponent.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Derbi al segon grup de la Tercera Catalana entre La Floresta i l’Icomar els locals no volen patir més i els visitants, tenen peu i mig a Quarta Catalana.

 

#3cat3

A l’altre grup de Tercera, al grup tres, el SPiSP “B” rep a l’últim de la categoria en una nova oportunitat pels tarragonins, de tindre un bon resultat davant de la seva afició.

Marc Pérez

 

#4cat25

Darrera jornada a la Quarta Catalana on encara es manté la lluita pel primer lloc però en clau tarragonina, el Sant Salvador es juga el tercer esglaó i posar el punt i final a una molt bona temporada.

I fins aquí arriba la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens retrobem el Dilluns per fer repàs dels resultats d’aquest cap de setmana.

PUBLICITAT