Darreres oportunitats

índice2

PUBLICITAT

S’apropa el final de lliga i això es nota en els equips que hi tenen molt en joc. Aquest tram final de lliga servirà per veure qui dels equips tarragonins assoleixen l’objectiu de la permanència. Màxima concentració i evitar tot el possible els nervis propis dels minuts més transcendentals de la temporada.Ha arribat el moment del cara o creu, el caixa o faixa per la gran majoria dels conjunts de la nostra Ciutat i des de Primera, fins a Tercera Catalana, tot està per decidir.

L’emoció d’aquest tram final de lliga, ho viurem començant per aquesta setmana, com sempre ho fem, a Ràdio Ciutat de Tarragona. Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem el repàs com sempre pel Segon grup de Primera Catalana. Aquesta setmana el Vilaseca visita el camp de l’UD Torredembarra en el derbi provincial. Ens ho explica tot seguit, el nostre company Marc Molina.

Marc Molina:

 

#2cat6

A Segona Catalana, al grup sis, la Cultural Torreforta rep a un Cambrils immers a la lluita pel lideratge de la categoria. Els de Ponent, en canvi, volen sumar per sortir de la part més perillosa de la classificació.

Estefanía Cabrera

 

#3cat2

Baixem fins a Tercera Catalana, on al grup dos tenim un altre derbi Tarragoní. L’At. Camp Clar rep la visita del SPiSP en un partit on els de Ponent s’ho juguen tot.

 

#3cat3

A l’altre grup de Tercera, al grup tres, el SPiSP “B” rep a l’Escola de Valls. Els vallencs estan en una posició complicada i arriben després d’encaixar 4 derrotes consecutives que el del filial del barri tarragoní haurà d’aprofitar per emportar-se els tres punts.

Marc Pérez

 

#4cat25

Últimes tres jornades al grup 25 de la Quarta Catalana on el Sant Salvador rep la visita de l’Arboç en un partit on poden aconseguir matemàticament el tercer esglaó a la taula.

 

I fins aquí arriba el repàs de la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens retrobem el Dilluns per escoltar els resultats dels partits del cap de setmana.

PUBLICITAT