Derbi clau a Ponent

IUIR7FNi-768x576

PUBLICITAT

No es que es juguin el tot o res, però si poden capgirar i molt la seva situació depenent del resultat final al derbi de Ponent que protagonitzaran l’Atlètic Camp Clar i la Cultural Bonavista. Els locals tenen l’oportunitat de descartar qualsevol ensurt a les últimes jornades del campionat i assegurar-se la permanència, com a mínim de manera virtual. El rival, la Cultural Bonavista, te davant seu l’opció de continuar lluitant pel tercer esglaó a la classificació, i aquest es un caramel que sempre ve de gust ficar-se a la boca. Una derrota, una victòria, o fins i tot un empat pot esdevenir els objectius de tots dos conjunts, o continuar patint per assolir els mínims.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem com sempre pel segon grup de Primera Catalana, on el nostre company Marc Molina ens fa cinc cèntims del que ens depararà aquesta pròxima jornada de lliga pels equips de la província de Tarragona

Marc Molina

 

#2cat6

El Racing de Bonavista rep al Valls, un conjunt molt ponent de la part alta que aspira a pujar i els de Ponent volen continuar amb la seva bona dinàmica en aquesta segona volta per apropar-se encara més, a l’objectiu de la permanència.

Estefanía Cabrera

 

#3cat2

Derbi clau al segon grup de Tercera Catalana. L’Atlètic Camp Clar vol continuar sumant punts a la seva carrera per la salvació i la Cultural necessita sumar si vol optar encara al tercer esglaó a la taula.

 

#3cat3

Bon rival el que rep aquesta setmana a casa el SPiSP “B” en un partit on la victòria seria un molt bon premi per la seva afició.

Marc Pérez

 

I fins aquí arriba el repàs de la prèvia d’aquesta jornada de lliga dels equips de Tarragona. Ens retrobem el pròxim Dilluns per analitzar els resultats dels partits d’aquest cap de setmana.

PUBLICITAT