Derbi sense marge d’error

foto

PUBLICITAT

Derbi de necessitats serà el que es viurà aquest cap de setmana a Segona Catalana. El duel entre els dos equips de Ponent de la categoria arriba en el moment on es comencen a veure les opcions de cadascun d’ells envers la permanència. El Racing de Bonavista no passa pel seu millor moment, i necessita els tres punts per sortit d’una dinàmica força negativa. L’alè de la seva afició serà clau al Mpal. de Bonavista per fer front a un Torreforta que arriba amb més força i seguretat després de guanyar la darrera jornada.

Duel envoltat de dubtes i necessitats a Ponent.

Repassarem aquest derbi i la resta de la jornada dels nostres equips en els pròxims minuts. Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Però com sempre, comencem aquest repàs del futbol més modest fet a Tarragona, repassant el grup 2 de Primera Catalana. El Vila-seca rep a casa a la Reddis aquest cap de setmana on vol apropar-se encara més a la part més alta de la taula en detriment d’una Reddis que lluitarà per la permanència. Ens fa cinc cèntims de tot plegat, el nostre company Marc Molina.

Marc Molina:

 

#2cat6

Arriben a la Segona Catalana, al grup 6 tenim el derbi amb el que em obert la portada d’avui entre el Racing de Bonavista i el Torreforta.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Baixem ara fins al segon grup de Tercera Catalana, per viure el derbi entre el SPiSP i la Cultural Bonavista. Un derbi que pot ser mes igualat del que els aficionats es poden arribar a imaginar.

 

#3cat3

A l’altre grup de Tercera, al grup 3, el filial del SPiSP te una bona oportunitat per continuar creixent en la dinàmica que porta aquesta temporada. Això si, ho haurà de fer a un camp complicat com es el del Constantí.

Marc Pérez

 

#4cat25

I baixem fins a l’últim grup que ens queda per repassar. A Quarta Catalana, al grup 25, un altre derbi dels dos equips tarragonins que disputen en aquesta categoría, ens fará viure un cap de setmana molt intens a la ciutat.

 

I fins aquí arriba el repàs d’aquesta prèvia de la jornada de lliga dels nostres equips. Ens retrobem el pròxim Dilluns per analitzar que han fet els conjunts tarragonins en els seus partits del cap de setmana.

PUBLICITAT