L’ UD San Salvador guanya el derbi de la ciutat

foto

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar que han fet els nostres equips aquest passat cap de setmana, des de Primera Catalana fins a Quarta.
Destaquem en portada el derbi tarragoní de Quarta Catalana, on el Sant Salvador va guanyar a casa al Tàrraco en un partit clar color local.

#1cat2
Però comencem com cada setmana per Primera Catalana, on al grup 2 no hem tingut una bona jornada. El Vila-seca torna a ser l’únic equip de la província que ha pogut rascar un puntet que a més es fa molt important pel seu objectiu final. Marc Molina ens porta l’actualitat de la categoria
Marc Molina:

 

#2cat6
Al sisè grup de Segona Catalana, derrota contundent del Torreforta a casa davant del líder de la categoria. S’esdevenia un partit complicat i els de Kiki no han pogut davant de tot el potencial del Tortosa.
Estefania Cabrera:

 

#3cat2
Baixem fins a Tercera Catalana, on al grup 2 destaquem la derrota de la Cultural Bonavista davant d’un rival directe com el Vilafortuny. Una derrota que no l’allunya molt de la part alta però hi havia il·lusió per tal de sumar davant d’un dels equips més forts aquest any de la categoria.
Alex León:

 

#3cat3
I a l’altre grup de Tercera, al grup 3, el SpiSP B torna a guanyar després de moltes jornades sense conèixer la victòria. Tres punts molt importants per no agafar una dinàmica massa negativa i tornar a mirar al capdamunt de la taula.
Marc Perez:

 

#4cat25
I a Quarta Catalana, al grup 25, derbi amb sabor local que se’l va emportar finalment el San Salvador davant d’un Tàrraco que no va poder frenar els cops dels tarragonins.
Iván Castro:


I fins aquí el repàs d’aquesta darrera jornada pels equips de la ciutat que juguen a Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres on analitzarem com arriben els nostres equips a la prèvia de la pròxima jornada de lliga, del futbol més modest, fet a Tarragona

PUBLICITAT