“El despertar de la Fuerza” de l’At. Camp Clar

campclar

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar que han fet els nostres equips aquest cap de setmana, als seus partits de lliga de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana.
A pocs dies per l’estrena del nou èxit de Stars Wars, l’Atlètic Camp Clar está protagonitzant la seva pròpia versió i porta ja dues victòries consecutives demostrant, que malgrat fins ara ha estat badant en una altre galaxia, encara té molt a dir per retornar d’aquell “lado oscuro” on no vol caure més.


#1cat2
Però comencem com sempre pel segon grup de Primera Catalana, on el resultat més positiu ha estat l’empat del Torredembarra a casa. Marc Molina ens fa cinc cèntims de tot plegat.
Marc Molina


#2cat6
Al sisè grup de la Segona Catalana, victòria dels dos equips de Ponent que arribaven amb necessitats. Un per aproximar-se als equips de meitat de taula, i l’altre per desfer-se del mas regust que van tindre a la darrera jornada.
Estefania Cabrera


#3cat2
Molt bona victòria del Camp Clar al grup 2 de Tercera Catalana. La segona consecutiva dels de Ponent i a més amb golejada per donar més moral a un equip que sembla que pot millorar considerablement els seus resultats
Alex León


#3cat3
Victòria del filial del SpiSP que desperta de nou la màgia davant de la seva afició per tal de millorar els seus resultats, i amb un vist i no vist, espantar les pors allunyant-se de la part baixa.
Marc Pérez


#4cat25
Cara i creu al grup 25 de la Quarta Catalana. La cara, per l’UD Sant Salvador, la creu, per un Tàrraco que no millora la seva punteria de cara a gol.

Iván Castro


I fins aquí el resum d’aquesta jornada de lliga dels nostres equips. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres per analitzar com arriben els conjunts tarragonins a la seva pròxima cita de lliga.

PUBLICITAT