El Racing busca la primera victòria de l’any

racing

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui analitzem la prèvia de la jornada de lliga d’aquest cap de setmana pels equips de la nostra ciutat.
En portada hi destaquem la necessitat de victòria amb la qual arriba el Racing, sobretot, a nivell moral: més que tres punts en joc en el seu desplaçament al camp d’un dels seus rivals directes.

#1cat2
Encetem el programa com sempre per Primera Catalana, on al segon grup viurem un derbi del Camp de Tarragona aquest cap de setmana entre el Vila-seca i el Catllar, en l’ultima jornada de la primera volta del campionat de Lliga. Ens fa cinc cèntims de tot plegat, Marc Molina.


#2cat6
A segona Catalana, al grup sis, el Racing te un desplaçament clau per millorar els seus últims resultats i no complicar la seva situació davant d’un dels seus rivals directes.
Estefania Cabrera


#3cat2
Un altre derbi viurem al segon grup de la Tercera Catalana. L’Icomar, necessitat de punts, rebrà a l’At. Camp Clar imparable que torna a veure com s’amplien les seves opcions de permanència.


#3cat3
Complicat ho tindrà el filial del SpiSP B al tercer grup de la Tercera Catalana. Visita el camp del Segur de Calafell, un dels rivals més forts del campionat.
Marc Pérez


#4cat25
I baixem fins a la Quarta Catalana, on el Tàrraco visitarà el camp del Vila-Rodona després de treure un punt a casa davant de l’EFB Calafell. Puntuar lluny de Torreforta serà l’objectiu de l’equip dirigit per Gaspar.


I fins aquí la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns per repassar que han fet els nostres equips als seus partits de lliga.

 

FOTO: @racingbonavista

PUBLICITAT