El Racing dóna la sorpresa amb la seva victòria

perri

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui analitzarem que han fet els nostres equips en aquesta darrera jornada de lliga des de Primera Catalana fins a Quarta. En portada, destaquem la victòria del Racing davant d’un clar aspirant a l’ascens, que ha fet moure la part alta del grup 6 de la Segona Catalana.


#1cat2
Però comencem el repàs com cada setmana per Primera Catalana, Marc Molina ens fa un breu resum d’una jornada on l’empat del Torredembarra a casa davant del Santboià ha estat el resultat més positius dels equips tarragonins.
Marc Molina

#2cat6
La victòria del Racing davant del Gandesa va ser la notícia de la jornada al grup sis de la Segona Catalana. Tres punts que els tarragonins van suar de valent però que contra tots els pronòstics, van guardar a casa.
Estefania Cabrera

#3cat2
Al segon grup de la Tercera Catalana també tenim sorpresa positiva. Aquesta per part del SpiSP que es va imposar davant del tot poderós líder, el Cambrils Unió, en un partit emocionant i que significa la primera derrota dels de la costa daurada.
Àlex León

#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup tres, el filial del SpiSP no va poder evitar caure derrotat davant del Riudoms a casa i va perdre l’oportunitat d’apropar-se encara més a la part alta de la taula.
Marc Pérez

#4cat25
I baixem fins a la Quarta Catalana. Cara i creu al grup 25 pels dos equips tarragonins. Victòria important de la UD Sant Salvador i derrota del Tàrraco davant del líder de la categoria.

Iván Castro


I fins aquí el repàs de la jornada d’aquest passat cap de setmana. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres per analitzar com arriben els nostres equips a la propera cita de lliga.

Foto: @racingBonavista @JaviChico

PUBLICITAT