El Racing i el Torreforta fan un pas endavant

RACINF_FOTO_PORTADA

PUBLICITAT

Jornada completa a la Segona Catalana. Els dos conjunts tarragonins van sumar els seus tres punts i donen un cop de puny damunt la taula per fer via cap a la permanència. Tant el Racing com el Torreforta arribaven a aquesta jornada conscients que els tres punts eren vitals, els hi ficava en una millor posició per treballar en les pròximes jornades, i es que encarar el tram final de lliga en llocs de descens directe, no es el mateix que fer-ho situats cap a mitja taula, que es on estan ara mateix, i amb punts de marge que segurament, donin tranquil·litat, estabilitat i confiança a tots dos equips.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem el repàs a la jornada de lliga d’aquest cap de setmana, i ho fem com sempre pel segon grup de Primera Catalana, on la Reddis va treure els tres punts importants davant d’un rival directe per la permanència. Ens ho explica Marc Molina

Marc Molina

 

#2cat6

Anem cap al sisè grup de la Segona Catalana per destacar el tema en portada: Racing i Torreforta, treuen els tres punts en una jornada que els hi deixa en una molt bona situació per encara el tram final d’aquesta lluita per la permanència.

Estefanía Cabrera

 

#3cat2

Gran victòria pel com i pel que pot significar per l’Icomar, els tres punts aconseguits al derbi de Ponent del segon grup de la Tercera Catalana.

 

#3cat3

A l’altre grup de Tercera, al grup tres, derrota contundent d’un SPiSP B que no va tindre opcions davant del Llorenç.

Marc Pérez

 

#4cat25

Victòria important del Sant Salvador al grup 25 de la Quarta Catalana que l’hi perment continuar a només sis punts dels dos equips més forts de la categoria.

 

Fins aquí arriba aquest resum dels partits del cap de setmana dels nostres equips. Ens retrobem el Divendres per analitzar la prèvia de la pròxima jornada de lliga.

PUBLICITAT