El Racing vol capgirar la seva dinàmica

Captura

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar com arriben els nostres equips a la jornada de lliga que disputarà aquest cap de setmana, des de Primera fins a Quarta Catalana. En portada hi tenim al Racing de Bonavista, que buscarà a casa desfer-se de la dinàmica negativa de les últimes jornades.

#1cat2
Però comencem com sempre pel grup 2 de Primera Catalana, on Marc Molina ens farà cinc cèntims de com es presenta la jornada:
Marc Molina

#2cat6
A segona Catalana, al grup 6, el Racing es juga tres punts claus a casa davant del segon classificat. Els de Javi Chacón no poden deixar escapar més punts a Bonavista si no volen perillar a la taula. Però abans hi jugarà el Torreforta, també a casa, contra el Roda de Barà
Estefania Cabrera

#3cat2
Al segon grup de la Tercera Catalana, el SpiSP rebrà el Dissabte al líder de la categoría. Un rival molt complicat pels tarragonins que volen continuar amb la dinàmica positiva de casa.
Alex León

#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, molts ànims per afrontar una altra jornada de lliga per part del SpiSP “B”. El filial tarragoní pot aconseguir la tercera victòria consecutiva si guanya al Riudoms, rival que arriba en molt bon moment.
Marc Pérez

#4cat25
I baixem fins al grup 25 de la Quarta Catalana, on trobem a un Tàrraco que torna a jugar després d’una setmana de descans, i ho farà davant del líder a casa, en una oportunitat d’or per retallar distàncies.
Iván Castro

I fins aquí el repàs de la prèvia de la jornada d’aquest cap de setmana. Ens escoltarem el pròxim Dilluns per analitzar que han fet els nostres equips de la ciutat.

Foto: @racingBonavista / @JaviChico

PUBLICITAT