El “Sansa” torna després d’un obligat descans.

foto

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar la prèvia de la jornada de lliga d’aquest cap de setmana pels nostres equips de la ciutat.
En portada, el Sant Salvador torna a jugar després d’una setmana de descans obligatori degut al calendari del seu grup. A més, davant d’un rival propici per assolir tres punts claus per continuar a la tercera posició.

#1cat2
Però destaquem el derbi entre el Catllar i la Reddis en un partit on tots dos equips passen per la necessitat de puntuar si volen lluitar per assolir les posicions de permanència a la categoria.
Ens fa cinc cèntims de la jornada, Marc Molina.
Marc Molina


#2cat6
Al sisè grup de la Segona Catalana, el Racing tocat per sancions i lesions però amb una actitud més positiva que setmanes enrere, tornaran a jugar a casa davant del Jesús Catalonia.
Estefania Cabrera


#3cat2
Baixem fins a la Tercera Catalana, on al grup 2, la Cultural visita el camp del Salou en partit on es pot decidir el futur més pròxim des de Nino si volen lluitar per l’ascens.


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, el filial del SpiSP B buscarà la segona victòria consecutiva visitant a un conjunt de la part baixa.


#4cat25
I al grup 25 de la Quarta Catalana, El Sant Salvador visita al Salauris, equip de la part baixa, en una bona oportunitat per sumar la segona victòria consecutiva.


I fins aquí el repàs de la prèvia de la jornada des de Primera fins a Quarta Catalana. Ens retrobarem el pròxim Dilluns per analitzar els resultats dels nostres equips d’aquest cap de setmana.

PUBLICITAT