El SPiSP “B” vol el 3 de 3

16-01-16 Segur-ESISP 2

PUBLICITAT

El segon equip de l’Escola San Pere i San Pau és el protagonista destacat d’aquest cap de setmana perquè té davant de si l’oportunitat d’encadenar tres victòries de forma consecutiva, per primera vegada en el que portem de temporada, per seguir consolidant-se en la sisena posició. El rival és un Banyeres que després de perdre contra el Segur necessita sumar els tres punts per evitar caure novament a la plaça de descens compensat.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

 

#1cat2

Anem a repassar la prèvia de la jornada de lliga d’aquest cap de setmana pels nostres equips de Tarragona, i comencem com sempre ho fem per el segon grup de la Primera Catalana, on el Vila-seca te un desplaçament complicat per treure’ls la mala espina que els va deixar la derrota de la setmana passada. Ens explica aquest partit i la resta de la jornada, el nostre company Marc Molina.

Marc Molina:

 

#2cat6

Baixem ara fins a la Segona Catalana, on al sisè grup trobem a un Torreforta que viatjarà fins a la Rivera, per tal de retrobar-se amb la victòria i deixar enrere així, la derrota de la darrera jornada al derbi de Ponent.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

L’ At. Camp clar vol continuar amb la seva remuntada al segon grup de la Tercera Catalana i aquesta setmana rep a casa a un sempre complicat, Vilafortuny.

 

#3cat3

Tal com hem avançat a la portada, el SPiSP “B” te una cita al tercer grup de la Tercera Catalana per encadenar la seva tercera victòria consecutiva per primer cop aquesta temporada. Fàcil no ho tindrà, el rival: un Banyeres amb ganes de sortir del pou.

Marc Pérez

 

#4cat25

I acabem amb la Quarta Catalana, al grup 25 el Sant Salvador rep al líder de la categoria amb l’objectiu de retallar al líder de la categoria i no despenjar-se de la lluita per les dues primeres posicions

 

I fins aquí arriba el repàs de la prèvia d’aquesta pròxima jornada de lliga. Ens tornarem a escoltar el Dilluns per analitzar els resultats dels equips de Tarragona

PUBLICITAT