El Tàrraco i el San Salvador en busca de la part alta

IMG-20151026-WA0000

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona, avui ens toca analitzar com arriben els nostres equips, des de Primera Catalana fins a Quarta, a la jornada d’aquest cap de setmana. En portada, destaquem la situació del Tàrraco i del Sant Salvador, els dos equips de Quarta Catalana estan entre els sis primers de la taula i aquesta jornada voldran apropar-se als conjunts capdavanters d’aquesta categoria.


#1cat2
Però com sempre, comencem el nostre repàs per Primera Catalana, on al grup 2 destaquem el partit del Torredembarra que rep a un rival complicat com el Castellfedells, i que no té bons números fora de casa. Marc Molina ens fa cinc cèntims de tot plegat
Marc Molina


#2cat6
Al grup sis de Segona Catalana, el Torreforta vol continuar amb la bona ratxa de resultats després de la victòria de la setmana passada, i davant tindrà a un equip on l’entrenador el coneixen prou bé:
Estefania Cabrera

#3cat2
Derbi al segon grup de la Tercera Catalana. Icomar i Cultural Bonavista jugaran amb objectius diferents i dinàmiques molt contraries que es veuran les cares, aquest cap de setmana.
Àlex León

 

#3cat3
A l’altre grup de Tercera Catalana, al grup tres, duel entre filials entre el SpiSP b i el segon equip de la Pobla. Un partit on hi haurà en joc més que tres punts.

Marc Pérez

#4cat25
I per últim al grup 25 de Quarta Catalana, jornada important pels dons conjunts tarragonins. Tots dos estan situats a la part alta amb 9 punts, i no volen perdre opcions a continuar lluitant al capdamunt de la classificació però això depèn de guanyar aquesta setmana.
Ivan Castro


I fins aquí el repàs de la prèvia d’aquesta jornada de lliga pels nostres equips. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns on analitzarem que han fet els conjunts tarragonins aquest cap de setmana als seus partits de lliga.

PUBLICITAT