El Tàrraco vol retrobar-se amb la victòria

f05c03dc-7b21-4390-b462-d0aa004bed93

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Aquest cap de setmana torna la lliga pels equips de la nostra ciutat, i avui recordarem com arriben els conjunts tarragonins els seus partits aquesta setmana.
En portada hi destaquem al Tàrraco, que vol tornar a la senda de la victòria davant d’un equip situat a la mateixa altura que els de Ponent. Després de dues derrotes consecutives, aconseguir els tres punts l’hi valdrien per agafar moral i continuar fent una molt bona temporada.

#1cat2
Però com sempre comencem per Primera Catalana, on al grup 2 donarà el tret de sortida a la jornada l’UD Torredembarra, que rep la visita del Terrassa 1906. Ens fa cinc cèntims de tot plegat, Marc Molina
Marc Molina


#2cat6
Baixem ara fins al sisè grup de Segona Catalana, on els dos equips de Ponent hauran de buscar una victòria que els tregui el mal regust de la darrera jornada de lliga.
Estefania Cabrera


#3cat2
Al segon grup de Tercera Catalana, l’Atlètic Camp Clar va guanyar la darrera jornada, i aquest cap de setmana buscar novament la victòria que els doni més seguretat per començar de debò la seva remuntada a la classificació
Alex León


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup tres, el SpiSP “B” rep aquest dissabte a un Tancat que porta dues victòries consecutives. Pels tarragonins, sumar tres punts seria continuar a la part alta de la taula.
Marc Pérez


#4cat25
Baixem fins a Quarta Catalana, on una victòria del Tàrraco s’ensuma més important que mai per tornar al bon camí per on van caminar els de Ponent a l’inici d’aquesta temporada.
Iván Castro


I fins aquí la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns per veure que han fet els nostres equips durant el cap de setmana.

PUBLICITAT