El Torreforta, a per tres punts d’or a casa

AqTzop9nFqY6xPvSAezfsLPWY0B09LcMpbJaLszgT_1c (1)

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona, avui ens toca repassar com arriben els nostres equips a la jornada de lliga d’aquest cap de setmana. En portada hi destaquem el partit del Torreforta a casa, on buscarà continuar puntuant després de no conèixer la derrota en les darreres tres jornades de lliga.

#1cat2
Però comencem el repàs d’aquesta prèvia des de Primera Catalana, on al grup 2 tenim dos duels de la nostra província: La Reddis rep al Torredembarra i el Vila-Seca juga a casa davant de la Rapitenca. Marc Molina ens ho explica a continuació:
Marc Molina

#2cat6
Al sisè grup de la Segona Catalana, el Torreforta visita el camp de l’Hospitalet, un rival de la part baixa on buscarà mantenir la bona dinàmica de les darreres jornades.
Estefania Cabrera

#3cat2
Baixem fins a Tercera Catalana, on tercer grup tenim el derbi de la ciutat entre l’Icomar i la Floresta. Dos equips amb dinàmiques diferents però amb la necessitat de puntuar el màxim possible.
Àlex León

#3cat3
I a l’altre grup de Tercera, al grup tres,l’Escola de Futbol SpiSP visita el camp de la Joventut Bisbalenca, un rival en hores baixes, últim a la taula, on al conjunt tarragoní només l’hi valdrà la victòria.
Marc Pérez

#4cat25
I arribem a l’ultima categoria, a la Quarta Catalana. Al grup 25 aquesta jornada ve marcada pel duel entre el Sant Salvador i l’Escola de Futbol, Calafell.
Ivan Castro

 

I fins aquí arriba el repàs d’aquesta prèvia del cap de setmana. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns on analitzarem els resultats dels equips de la nostra ciutat.

Foto: @TorrefortaCDC @Kiki

PUBLICITAT