El Torreforta treu un bon punt a Cambrils

IMG_20150927_125342

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar com ha anat la jornada de lliga disputada aquest passat cap de setmana pels equips tarragonins de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana. En Portada, destaquem l’empat aconseguit pel Torreforta al camp del Cambrils. Un punt que no els treu de la part baixa però que pot significar un bon cop de moral pel conjunt de Ponent.


#1cat2
Però com sempre, arranquem el repàs per Primera Catalana, on al grup 2 el Vila-seca suma una nova victòria al derbi davant del Torredembarra que torna a caure i continua a l’ultim lloc de la classificació. Marc Molina ens porta el resum d’aquest partit i de la resta de la jornada.
Marc Molina:


#2cat6
Al grup 6 de Segona Catalana, punt important el que ha tret el Torreforta a casa d’un dels equips més complicats de la categoria, el Cambrils. Els homes dirigits per Kiki han carregat les piles amb un punt molt important a nivell moral.
Estefania Cabrera


#3cat2
Baixem a Tercera Catalana, on al segon grup trobem un altre partit de la Cultural Bonavista sense guanyar a casa, aquesta vegada, un empat davant de la Floresta al derbi de ponent de la categoria.
Àlex León


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, bona victòria del SpiSP “B” al camp de l’Escola Valls. Tres punts pel filial tarragoní que els apropa de nou a la part alta i els hi dóna una mica d’estabilitat en els resultats.

Marc Pérez


#4cat25
I per últim baixem cap al grup 25 de la Quarta Catalana, on l’únic equip de la ciutat que hi jugava aquesta setmana, el San Salvador, va golejar a la seva visita al camp del filial de l’Alcover.
Ivan Castro


I fins aquí el repàs d’aquesta jornada de lliga pels nostres equips. Ens tornem a escoltar el Divendres per veure, com arriben els equips tarragonins a la pròxima jornada de lliga.

PUBLICITAT