Empat amb gols al duel de Ponent

FLORESTA

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui ens toca analitzar com ha anat la jornada d’aquest passat cap de setmana pels equips de la nostra ciutat, des de Primera Catalana fins a Quarta.
En portada, hi destaquem el duel de Ponent del grup 2 de la Tercera Catalana, empat a 2 entre l’Icomar i La Floresta en un partit intens, amb emoció, però sense premi final per cap dels dos conjunts.

#1cat2
Però comencem com sempre ho fem per Primera Catalana, amb el bon resultat del Vila-seca que suma una nova victòria a casa davant de la Rapitenca. Marc Molina ens explica el partit, així com la resta de la jornada d’aquest grup 2.
Marc Molina

#2cat6
Mala jornada al sisè grup de Segona Catalana. Derrota pels dos equips de la ciutat! Ni Torreforta ni Racing van treure cap punt als seus duels aquest cap de setmana.
Estefania Cabrera

#3cat2
Empat amb gols al duel de Ponent del segon grup de la Tercera Catalana. Icomar i La Floresta van protagonitzar un partit emocionant amb 2 gols per banda, molta emoció i amb un repart de punts final que no deixa satisfet a cap dels dos conjunts
Àlex León

#3cat3
Golejada a l’altre grup de Tercera Catalana, al grup 3, del filial del SpiSP. El conjunt de tarragoní va guanyar per 2a 6 al cuer aprofitant una jornada que era propicia per assolir els tres punts
Marc Pérez

#4cat25
Mala jornada al grup 25 de la Quarta Catalana. Derrota dura del Tàrraco davant del Perafort i derrota per la mínima del Sant Salvador que va estar ben a prop de puntuar a casa del segon classificat.
Ivan Castro

I fins aquí el repàs de la jornada d’aquest passat cap de setmana. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres per explicar la prèvia dels partits dels equips de nostra ciutat.

PUBLICITAT