EMPAT AMB GOLS DEL SPiSP B

portadaSPiSP

PUBLICITAT

A falta d’emoció per la classificació, el filial del conjunt tarragoní ha protagonitzat un dels partits més atractius de la jornada. Vuit gols es van veure al Mpal del Tancat amb un nom que destaca entre els 22 jugadors: Adrià Martí, qui amb un Hack-Trick va liderar la remuntada visitant. Bon punt tret dels tarragonins, doncs, que els deixa en bona posició a mitja taula, en un grup, el tercer de Tercera Catalana, on el Vendrell s’apropa al títol malgrat la derrota que va patir aquesta jornada.

Benvinguts, a Futbol Tarragona

#1cat2

Comencem però el repàs del cap de setmana a Primera Catalana. Marc Molina ens porta els partits d’aquesta jornada dels equips de la província de Tarragona.

Marc Molina

 

#2cat6

Baixem fins al sisè grup de Segona Catalana, on trobem una nova derrota del Torreforta. Els de Ponent no aixequen cap i s’esgoten les opcions de permanència.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Victòria important de l’Icomar al segon grup de Primera Catalana. Els de Ponent segueixen vius a la lluita per la salvació després de confirmar la millor ratxa de resultats de la temporada.

 

#3cat3

Empat amb gols a l’altre grup de Tercera Catalana, al grup 3. El filial del SPiSP va protagonitzar un dels partits amb més gols i més emoció de la jornada.

Marc Pérez

 

I fins aquí arriba el repàs dels partits disputats aquest cap de setmana. Ens retrobem el Divendres per analitzar la prèvia de la següent jornada de lliga pels equips tarragonins.

 

PUBLICITAT