Estrena amb victòria de l’ UD San Salvador

udsansa

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar que han fet els nostres equips aquesta jornada de lliga des de Primera Catalana fins a Tercera. On cal destacar l’única victòria tarragonina, protagonitzada per l’UD Sant Salvador a la seva estrena de lliga.


#1cat2
Però comencem el repàs com sempre per Primera Catalana. Marc Molina ens porta un resum d’una jornada negativa per tots els equips e la província de Tarragona.

Marc Molina:


#2cat6
A Segona Catalana, al grup 6, derrota del Racing que malgrat el seu bon joc al llarg del partit, no aconsegueix guanyar fora de casa i paga molt car les seves errades de cara a gol.

Estefania Cabrera:

 

#3cat2
A Tercera Catalana, al grup 2, empat que no deixa content a ningú en el derbi Tarragoní entre el SpiSP i l’Icomar, però que com a mínim fa que tots dos conjunts puguin sumar un punt.

Alex León:

 
#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, primera derrota del SpiSP “B” aquesta temporada. Els tarragonins no van aprofitar la visita al seu camp d’un equip que no passava pel seu millor moment.

Marc Pérez

 
#4cat25
I a Quarta Catalana, al grup 25, l’UD Sant Salvador s’estrena en lliga amb tres punts molt importants que el fan ser l’únic equip tarragoní que guanyar aquest cap de setmana.

Iván Castro

I fins aquí el repàs de la jornada d’aquest cap de setmana dels nostres equips des de Primera fins a Quarta catalana. Ens tornem a escoltar el pròxim Divendres on repassarem com arriben a la pròxima jornada de lliga.

PUBLICITAT