Final sense sort a Quarta Catalana

tarraco

PUBLICITAT

Futbol Tarragona repassa cada setmana la jornada dels equips de futbol de 1a., 2a., 3a. i 4a. Catalana de la ciutat de Tarragona. Els protagonistes són Torreforta, Camp-Clar, Sant Pere i Sant Pau, Racing Bonavista, Cultural Bonavista, Sant Pere i Sant Pau B, La Floresta, Icomar, Sant Salvador i Tarraco.

Al grup 2 de 1a Catalana nova derrota del Torreforta que va dient adéu a la categoria. El conjunt de Ponent torna a ensopegar davant d’un dels seus rivals directes.

Al grup 6 de 2a Catalana mala jornada per els tarragonins: dura derrota de l’At. Camp Clar davant del Remolins Bitem, que esfonsa anímicament als de Ponent i empat a casa del SPiSP, que es queda prop de la remuntada davant el Deltebre.

Al grup 2 de 3a Catalana victòria dels dos conjunts de Ponent (el Racing guanya a La Pastoreta i col·loca als de Javi Chacón colíder amb el Cambrils i l’Hospitalet i la Cultural suma la segona victòria consecutiva i supera l’Alcover per situar-se sisè a la taula) i derrota del SPiSP B.

A l’altre grup de 3a Catalana, al grup 2, una derrota i una victòria pels nostre equips. La derrota de l’Icomar davant el nou líder de la categoria en un partit d’autèntic malson per la defensa tarragonina i la victòria per La Floresta que es consolida a la part alta de la taula.

I l’última jornada de la 4a Catalana, grup 25, no ha acabat de la millor manera possible. El Tarraco es va acomiadar davant la seva afició perdent per golejada i el Sant Salvador, que lluitava per l’ascens, va perdre davant La Riba i acaba en la cinquena posició. La Pobla B i el Cunit són nous equips de 3a Catalana després d’assolir l’ascens.

PUBLICITAT