Futbol Tgn: Morell, La Floresta, St Salvador i Tàrraco

futbolTgnPortada

PUBLICITAT

Comencem un programa més amb el repàs del futbol més modest fet a la nostra ciutat, i ho fem repassant els projectes dels nostres equips amb els seus entrenadors, aprofitant la pretemporada dels conjunts tarragonins. Avui parlem amb Mariano Angoy, entrenador del Morell; Juan Alberto Hurtado, entrenador de La Floresta; Kako, entrenador del Sant Salvador; i Jose Ramon López, entrenador del Tarraco.

#1cat2

Primer anem amb la Primera Catalana, on parlem amb Mariano Angoy, el qual afronta el segon any al morell després del descens a la temporada anterior. Un home que abans va dirigir durant un any a l’Hospitalet i va estar dues temporades a l’Europa. Però a més, és conegut per militar en el futbol base del Barça, més tard va marxar a Logronyo i després va tornar a Barcelona.

 

#3cat2
Ara baixem a la Tercera Catalana, primer parlem amb Juan Alberto Hurtado entrenador de La Floresta. Aquest és el seu primer any a l’amateur del club i abans només havia entrenat a equips del futbol base del Reus, del Nàstic i de La Floresta. Com a jugador va passar per La Canonja, el Bonavista, la Pobla de Mafumet, l’Ascó, el Nàstic B i La Floresta, entre d’altres.

 

#3cat3
I canviem de grup per anar al tres on parlem amb Kako, entrenador del Sant Salvador. Afronta el seu primer any a un amateur, abans havia estat durant tres anys al juvenil del Morell. Com a jugador ha format part del primer equip del Morell, de la Pobla de Mafumet i del Camp Clar.

 

#4cat25
i per últim, parlem amb l’entrenador del Tarraco, Jose Ramon López qui enceta la segona temporada al nostre club de Quarta Catalana. Amb catorze anys va començar a dirigir a equips de futbol base de Torreforta, la Cusa i La Floresta. A més, va ser segon entrenador del Falset a Tercera Catalana. Com a jugador va estar al Riudoms, al Valls, al Tarraco i al Bonavista, entre d’altres.

PUBLICITAT