Futbol TGN – Primera jornada del 2016

PORTADA1

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Encetem any nou amb molts reptes al davant. Els nostres equips comencen a jugar’hi les seves opcions de permanència i d’ascens a les seves categories. Avui ens toca analitzar la prèvia de la jornada d’aquest cap de setmana.


#1cat2
I comencem com sempre ho fem pel segon grup de la Primera Catalana. El Torredembarra donarà el tret de sortida a la jornada amb la idea de millorar els seus números de la primera part de la temporada.
Marc Molina

#2cat6
Baixem fins a la Segona Catalana, on al grup sis el Torreforta visita un camp complicat com es el de La Cava. Les seves opcions, puntuar i si pot emportar-se a Tarragona els tres punts, seria important per allunyar-se encara més de les posicions més perilloses.
Estefania Cabrera

#3cat2
A Tercera Catalana, al grup 2, el partit de la jornada serà el que disputarà la Cultural Bonavista al camp del líder, el Cambrils. 4 punts els separa a la classificació, en una categoria molt ajustada.

#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, el filial del SpiSP rep a l’Altafulla. Un partit idoni per treure punts a la part baixa i consolidar l’equip entre els 10 primers de la classificació.
Marc Pérez

#4cat25
I baixem fins a la Quarta Catalana, on el Tàrraco rep al segon classificat, a l’EFB Calafell, en un partit on els de Ponent no tenen res a perdre, i potser molt a guanyar.

I fins aquí el repàs de la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens tornarem a escoltar el próxim Dilluns on analitzarem que han fet els nostres equips als seus partits de lliga.

PUBLICITAT