FutbolTgn: CE Catllar, SPiSP, Icomar

spisp

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a la nostra ciutat. Avui continuem parlant amb els entrenadors dels equips tarragonins, i recordem que aquest cap de setmana comença la lliga.
Benvinguts a Futbol Tarragona

#2cat6
I primer anem amb la segona catalana per parlar amb Jaume pedra qui afronta la primera temporada al Catllar, equip que va baixar de categoria. Jaume abans havia sigut segon entrenador a la riera. Com a jugador va militar a diferents clubs com Valls, Catllar, la Canonja, el Nàstic B, el Jesús i Maria i el Deltebre.


#3cat2
I baixem ara a la tercera catalana grup 2 on primer parlarem amb Jesús qui enceta el seu primer any al St. Pere i St. Pau. Un home que porta al voltant de 12 anys d’entrenador entre Astúries i Tarragona. Al nord ho va ser el futbol base del Sporting de Gijón i aquí ha estat al Nàstic i al Torreforta.

I per últim parlem amb Fèlix entrenador de l’ Icomar, club on sempre ha entrenat, no només a l’amateur sinó també al femení com feia la temporada anterior. Com a jugador a passar per la Espanya Canonja i Icomar.

PUBLICITAT