FutbolTgn: Salou, Camp Clar, Racing i Torreforta

IMG-20160824-WA0082

PUBLICITAT

Comencem un programa més amb el repàs del futbol més modest fet a la nostra ciutat, i ho fem parlant dels projectes dels nostres equips amb els seus entrenadors, aprofitant la pretemporada dels conjunts tarragonins. Avui parlem amb Juan Rabassó, entrenador del U E Salou ; Javi López, segon entrenador del Camp Clar; David Serrano, entrenadors del Racing de Bonavista; i Kiki Torres, entrenador del Torreforta.

 

#2cat6

No es habitual, però avui comencem amb la Segona catalana, parlem amb Juan Rabasso, qui afronta la tercera temporada a l’uUE Salou, desprès d’aconseguir l’ascens a la categoria la passada temporada. Un home que porta al voltant de 20 anys com a entrenador, a l’ultim club que va estar va ser al Cambrils Unió i com a jugador va estar al nNàstic, a la Juventut Bisbalenca i el Vilaseca, entre d’altres.

 

#3cat2

Baixem ara fins a la Tercera Catalana Grup 2, on primer parlem amb jJavi López, segon entrenador de l’At. Camp Clar, equip dirgit també per Nino. Javi López enceta el seu primer any al club, abans havia sigut entrenador del Cultural Bonavista durant 4 temporades, al club on també es va formar com a jugador.

 

I continuem al mateix grup per parlar amb David Serrano, entrenador del Racing de Bonavista, afronta el seu primer any al club. amb una trajectoria de 25 anys com a entrenador a passat per clubs com la Reddis, Valls i el Pla de Sta Maria. A més com a jugador va militar de central a les files del Nàstic a 2a b, del Reus Dep, de l’Onda o del Villarreal a 2a Divisió, entre daltres.

 

#3cat3

I per últim, anem al grup 3 de la Tercera Catalana, on parlem amb Kiki Torres, entrenador del CDC Torreforta, on sumará el seu tercer any amb un objectiu clar després del descens a l’anterior temporada. Abans va ser entrenador de futbol base i va jugar a la España Canonja, Cultural Bonavista i Racing de Bonavista.

PUBLICITAT