Icomar i SPiSP, duel de necessitats

Captura

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar com arriben els nostres equips a la jornada d’aquest pròxim cap de setmana, des de Primera Catalana fins a Quarta. Avui destaquem l’enfrontament entre l’Icomar i el SPiSP del segon grup de Tercera Catalana. Un duel que arriba en hores baixes pels dos conjunts, ben necessitats dels tres punts.


#1cat2
Al grup 2 de la Primera Catalana no ho tindrem gens fàcil per puntuar. Els dos equips més necessitats hi tenen duels complicats, el Torredembarra rep a casa a l’imbatut filial del Lleida i el cuer, la Reddis, visitarà el camp d’un rival directe. Marc Molina ens fa cinc cèntims de tot plegat

Marc Molina

 

#2cat6
A Segona Catalana, al grup 6, desplaçament a Alcanar d’un Racing immers en un ambient positiu després de la seva victòria a la jornada passada. El retrobament amb els gols i el bon joc, han donat força a l’estat d’ànim de l’equip dirigit per Javi Chacón.

Estefania Cabrera


#3cat2
Al grup 2 de la Tercera Catalana, duel entre l’Icomar i el SpiSP A. Tots dos conjunts necessiten la victòria per aixecar el cap després d’un inici de lliga complicat amb resultats en contra. Tres punts els poden donar l’alè suficient per continuar amb mentalitat positiva.

Alex León

 

#3cat3
A l’altre grup de Tercera Catalana, al grup 3, duel de la part alta que tindrà com protagonista al SpiSP “B”. El visita un rival directe amb el qual està empatat a punts i després del punt aconseguit la setmana passada, cal  mantenir els tres punts de casa sans i estalvis.

Marc Pérez

 

#4cat25
A Quarta Catalana, al grup 25, el Tàrraco vol desfer-se de la dolorosa derrota a la seva estrena de lliga, guanyant a un camp en hores baixes com el del Calafell.

Iván Castro

 

I fins aquí el repàs a la prèvia de la jornada de lliga des de Primera Catalana fins a Quarta. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns on analitzarem que han fet els nostres equips aquest cap de setmana.

PUBLICITAT