Els jugadors parlen al camp

portadaRCTGNracing

PUBLICITAT

El Racing de Bonavista dona un pas molt important cap a la permanència després de guanyar aquest Diumenge a l’Ampolla per 2-0. El conjunt de Javi Chacón arribava al partit tocat per algunes situacions extra esportives que no ajudaven al bon fer de l’equip, però el vestuari sap que es juga molt, i va confiar de nou en fer pinya i mantindre l’esperit lluitador que ha caracteritzat als de Ponent els darrers anys.

Queda una jornada menys, l’equip suma tres punts més, i s’apropa al seu objectiu malgrat les dificultats que envolten darrerament al vestuari. No hi ha res millor al futbol, com parlar dintre del camp. Benvinguts a Futbol Tarragona

#1cat2

Però comencem com sempre ho fem pel repàs del segon grup de la Primera Catalana. Marc Molina ens explica com ha anta la jornada pels equips de la província de Tarragona.

Marc Molina

 

#2cat6

Baixem fins al sisè grup de Segona Catalana, on el Racing, com explicàvem en portada, va guanyar el seu partit a casa i respira una jornada més, als llocs de permanència.

Estefanía Cabrera

 

#3cat2

Anem cap a Tercera Catalana, on al segon grup, l’At. Camp Clar va sumar tres punts d’or golejant a casa, al SPiSP

 

#3cat3

Canviem de grup a Tercera Catalana i marxem cap al tercer grup, el filial del SPiSP va trencar la seva mala ratxa de resultats golejant davant de la seva afició.

Marc Pérez

 

#4cat25

Mala jornada pels nostres equips del grup 25 de Quarta Catalana. Derrota dels dos conjunts que disputen la categoria al seu penúltim partit davant de la seva afició.

 

I fins aquí arriba el repàs dels partits d’aquest passat cap de setmana. Ens retrobem el Divendres per analitzar la prèvia de la pròxima jornada de lliga.

PUBLICITAT