La Cultural Bonavista s’emporta el derbi

IMG-20151107-WA0008

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar que han fet els nostres equips des de Primera Catalana fins a Quarta, en la jornada d’aquest cap de setmana.
En portada, destaquem la victòria de la Cultural Bonavista davant de l’Icomar al derbi de Ponent jugat a Tercera Catalana.

#1cat2
Però com sempre, el repàs l’obrim pel grup 2 de la Primera Catalana, on la notícia de la jornada ha estat la victòria de la Reddis al camp del líder! La primera victòria de la temporada pels del Baix Camp. Ens porta el resum de la categoria, Marc Molina.
Marc Molina


#2cat6
A Segona Catalana, al grup 2, bon empat del Torreforta, però sense gols, a casa davant la Unió Esportiva Valls de López, un vell conegut del club de Ponent.
Estefania Cabrera

#3cat2
Baixem a Tercera Catalana, on al grup 2 teníem el derbi de ponent entre la Cultural Bonavista i l’Icomar amb victòria visitant per 1-4 que deixa al Bonavista ben a prop de la part alta de la taula.
Àlex León


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, victòria important del filial del SpiSP davant d’un altre filial, el de La Pobla. Tres punts que ajuden a respirar als tarragonins, una jornada més.
Marc Pérez


#4cat25
I Baixem fins a la Quarta Catalana, on tenim ple de victòries de la UD San Salvador i del Tàrraco que els permet continuar a la part alta de la taula.
Ivan Castro


I fins aquí el repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Ens trobarem el Divendres per veure com arriben els nostres equips a la jornada de lliga que es disputarà, el pròxim cap de setmana.

PUBLICITAT