La Cultural Bonavista somriu a la part alta

Captura2

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar la jornada disputada aquest passat cap de setmana pels nostres equips de la ciutat. En portada, destaquem la golejada de la Cultural Bonavista on va tornar a somriure a casa amb el 4-1 endossat a La Pastoreta.


#1cat2
Però comencem com sempre ho fem per primera Catalana, on al grup 2 tenim bones notícies per un dels nostres equips! El Vila-seca va sumar tres punts d’or a casa davant la seva afició.

#2cat6
Baixem fins a la segona catalana, on al grup 6, ni Racing ni Torreforta van emportar-se la victòria ael seu camp, badada del Torreforta davant de l’Alcanar, i bon empat del Racing al camp de l’Hospitalet.
Estefania Cabrera

#3cat2
Al segon grup de Tercera Catalana, segueix la lluita a la part alta amb golejada de laCultural Bonavista que mostra així la seva intenció de lluitar fins al final per una posició d’ascens.

#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, golejada del SpiSp B a casa davant del colista de la categoria.

#4cat25
I baixem fins a la Quarta Catalana, on al grup 25 el Tàrraco va tornar a caure golejat, aquesta vegada al camp de l’Arboç.

I fins aquí el repàs del que ha donat de si aquesta jornada de lliga pels nostres equips. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres on analitzarem com arriben els nostres equips a la pròxima cita de les seves competicions.

FOTO: @ClubCultural-Bonavista

PUBLICITAT