La Cultural busca retrobar-se amb la victòria

IMG-20151024-WA0014

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui com cada Divendres, toca analitzar com arriben els nostres equips a la seva jornada de lliga d’aquest proxim cap de setmana, des de Primera Catalana fins a Quarta. Destaquem en portada a una Cultural Bonavista que lluitará per desfer-se de l’ultima derrota i busca tres punts importants per continuar mirant cap a la part alta de la taula de la Tercera Catalana.

#1cat2

Però avanç ens toca fer un repàs per Primera Catalana, on al grup 2 tenim derbi entre el Catllar i el Torredembarra, en el partit mes important de la jornada on els dos equips es juguen segurament, mes que tres punts.
Marc Molina ens fa cinc céntims de tot plegat.

Marc Molina

 

#2cat6

Al sisé grup de Segona Catalana, el Torreforta sap que no pot perdre mes oportunitats per continuar a la mitja taula. Una altre ensopegada pot significar apropar-se amb perill a la zona de descens i després de varies jornades sense guanyar, toca lluitar en un camp molt complicat.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Baixem cap a Tercera Catalana, on al grup 2 la Cultural Bonavista vol seguir amb les seves aspiracions de lluita per l’ascens i això passa només per guanyar si o si aquesta jornada i no allunyar-se més de la part alta de la taula.

Alex León

 

#3cat3

A l’altre grup de tercera, al grup 3, el filial del SpiSP buscarà la victoria i sobretot, medir les seves oportunitats dintre de la competició en un partit que no serà gens fàcil malgrat que el rival no està en el seu millor moment.

Marc Pérez

 

#4cat25

I acabem a Quarta Catalana, al grup 25 el Tàrraco vol retrobar-se amb les bones sensacions viscudes a la segona jornada de lliga. Sap que la victoria la teu al seu abast però cal fer els deures en defensa, i sobretot, en atac.

Iván Castro


I fins aquí el repàs d’aquesta prèvia de la jornada de lliga d’aquest cap de setmana.
Ens tornarem a escoltar el Dilluns per analitzar que han fet els nostres equips en els seus partits de lliga.

PUBLICITAT