La mala punteria condemna al FC Tàrraco

portada

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca analitzar que han fet els nostres equips des de Primera Catalana, fins a Quarta. Destacarem l’estrena aquesta temporada del Tàrraco. Ho ha fet a casa davant de la seva afició, però no ha pogut sumar cap punt en un partit on la mala sort els ha jugat una mala passada.

 

#1cat2
I ho fem amb la Primera Catalana, on al grup 2 destaquem l’empat del Catllar a casa. Un punt que no el treu de la part baixa de la taula però si l’ajuda per agafar més confiança.

Marc Molina


#2cat6
Al grup 6 de Segona Catalana, bon empat del Torreforta que treu un valuós punt d’un camp complicat com era el de la Riera. Segon empat consecutiu pels de Kiki que els deixa a mitja taula i continuen sense conèixer la derrota.

Estefania Cabrera

 

#3cat2
Al Segon grup de la Tercera Catalana, derrota d’un Atlètic Camp Clar que no aixeca el cap en aquest inici de lliga i se situa en una perillosa última posició. Tot acaba de començar però cal posar mesures en un camí que sembla molt difícil.

Alex León

 

#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, empat del SpiSP B a la seva visita al camp del Banyeres. El líder visitava un camp on no coneixien la victòria, i treu un punt amb regust amarg.

Marc Pérez

 

#4cat25
I a Quarta Catalana, derrota per la mínima, 1-2, del Tàrraco a casa davant de l’Arboç, a la seva estrena, els tarragonins no han estat encertats de cara a porta i ho han pagat amb els tres punts.

Iván Castro

I fins aquí el repàs de la jornada dels nostres equips. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres on analitzarem com arriben els conjunts tarragonins a la prèvia de la següent jornada de lliga.

PUBLICITAT