Lluita a cara o creu per la permanència

PUBLICITAT

Ens apropem a la recta final de la competició, i la a la Segona Catalana ens espera un final de lliga no apte per a cardíacs. Com quan un llença una moneda a l’aire l’hi pot sortir cara, o també creu, al futbol hi ha molts factors que poden capgirar un marcador, un resultat final, una dinàmica i fins i tot una salvació.

I es que un partit, al cap i a la fi, el pot marcar una falta prop de l’ àrea, un corner, una jugada de rebot, una mà salvadora, i fins i tot una errada arbitral, i més encara quant la situació esta tan igualada que mai.

La permanència en aquest grup es dirimeix ara mateix en cinc posicions i quatre punts de marge. A més, hi hem de sumar el descens compensatori, que sembla serà aquesta temporada més cruel que mai.

Dintre de tot aquest emboltori, es troben els dos equips de la nostra ciutat, el Racing i el Torreforta, que ara mateix gaudeixen de veure la taula fora del descens, però continuen amenaçats en caure a la primera badada que tinguin.

Aquesta jornada, pot ser clau, degut a molts enfrontaments entre rivals directes, per agafar més aire envers el perill si la moneda del futbol et surt cara , o ficar-se dintre del descens directe, si et surt creu.

Comença el moment de veure si a més de l’esforç i els mèrits propis, la fortuna tan desitjada en aquest esport, esta del costat dels nostres equips.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Però com a cada programa, comencem aquest repàs del futbol més modest fet a Tarragona pel segon grup de Primera Catalana, on aquest cap de setmana el Vilaseca visita el camp del Jesús i Maria.

Marc Molina:

 

#2cat6

A Segona Catalana, el Racing llençarà la moenda a l’aire, igual que el Torreforta, i fará l’esforç necessari per tal que hi surti cara al seu duel davant d’un dels seus rivals directes. La visita al camp del Remolins Bitem sempre es complicada però potser arriba, al millor moment dels verdinegres.

Estefanía Cabrera

 

#3cat2

Al segon grup de Tercera Catalana, el Camp Clar rep la visita del Vilaseca B en un partit on hi ha més que tres punts en joc.

 

#3cat3

A l’altre grup de la categoria, al grup tres, el filial del SPiSP vol desfer-se de la golejada que va patir la darrera jornada, però davant tindrà la visita del líder del grup.

Marc Pérez

 

#4cat25

Descans pel Tarraco al grup 25 de la Quarta Catalana, i l’UD St. Salvador rep a l’Alcover B en un altre partit a casa per continuar al tercer esglaó de la classificació.

 

I fins aquí arriba el repàs d’aquesta prèvia de la jornada de lliga d’aquest cap de setmana. Ens retrobem el pròxim Dilluns per analitzar que han fet els nostres equips al seus partits.

 

 

PUBLICITAT