Lluita pel bitllet cap al somni a Bonavista

fotoculturalespaña

PUBLICITAT

Derbi de veïns, derbi de proximitat, però sobretot, el partit de la jornada entre La Cultural Bonavista i l’Espanya Canonja es caracteritza per un motiu: la lluita de tots dos per agafar el que potser és l’ultim bitllet per somiar a la recta final de lliga. Les opcions d’ascens es van reduint i perdre punts ara, seria deixar massa distància als imparables Salou i Cambrils. Qui sap si un d’aquests dos equips que disputaran el derbi del cap de setmana, poden tindre el Dilluns opcions encara d’agafar als dos rivals capdavanters.
El tercer en discòrdia està en joc, aquest Diumenge.

#1cat2
Però comencem el repàs del futbol més modest fet a Tarragona com sempre ho fem, pel segon grup de la Primera Catalana on el Vila-Seca visita un camp complicat com és el del Santboià, rival de la part alta de la classificació. Ens fa cinc cèntims de tota la jornada, Marc Molina.
Marc Molina


#2cat6
A segona Catalana, al grup sis, també tenim derbi entre Bonavista i La Canonja. El Racing visita als seus veïns amb el rècord encara de la primera derrota de la temporada a casa que els va propinar la mateixa Canonja.
Estefania Cabrera


#3cat2
Baixem fins a la Tercera Catalana, on al segon grup, hi ha el derbi d’altura entre veïns, dos equips a la lluita pel bitllet cap al somni.


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, el filial del SPiSP rep a un At. Valls que porta tres jornades sense guanyar i els tarragonins són conscients que aquests tres punts poden ser importants
Marc Pérez


#4cat25
I acabem aquest repàs pel grup 25 de Quarta Catalana on aquesta jornada el Sant Salvador vol guardar a casa els tres punts després de l’estrambòtic empat a quatre gols de la setmana passada.


I fins aquí el repàs de la prèvia de la jornada de lliga dels nostres equips de la ciutat. Ens tornarem a escoltar el Dilluns, per analitzar els partits d’aquest cap de setmana i repassar com queden a les seves classificacions els equips tarragonins.

PUBLICITAT