L’UD Sant Salvador vol el tercer lloc

sansa

PUBLICITAT

Mai es fàcil afrontar un partit on saps que ets millor que el rival, per resultats i per joc, i encara menys si saps que ja estàs fora de la lluita pel teu principal objectiu de la temporada. Aquesta es la fita que el Sant Salvador tindrà aquest cap de setmana. Visita el camp de l’últim classificat i malgrat no jugar-se res de l’ascens de categoria, si es juga finalitzar una molt bona temporada de la millor manera possible, guardant aquesta tercera posició que ara mateix ocupa.

Una Victoria seria un bon resultat que certificaria aquest tercer esglaó, abans de jugar la setmana vinent, el seu últim partit de lliga a casa.

 

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem com cada programa, repassant l’actualitat del segon grup de Primera Catalana. Marc Molina ens porta la prèvia dels equips de la província de Tarragona.

Marc Molina.

 

#2cat6

Duel clau per un Torreforta que necessita els tres punts per no veure complicada la seva permanència. Els del barri de Ponent visiten a un rival que, això si, que no passa pel seu millor moment.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Creuament complicat però òptim per que dos equips tarragonins sumin punts i ajudin l’un a l’altre aquesta jornada, al segon grup de Tercera Catalana. Falset – Camp Clar i Bonavista – Mas Pellicer seran dos partits units per dos lluites diferents.

 

#3cat3

El filial del SPiSP te un partit bastant atractiu davant del Riudoms, amb més d’una posició a la taula en joc i on els tarragonins buscaran tornar a guanya a domicili després de mesos sense aconseguir els tres punts lluny del seu camp.

Marc Pérez

 

#4cat25

Últim desplaçament del Sant Salvador aquesta temporada al grup 25 de Quarta Catalana. Els tarragonins visiten el camp de l’últim classificat, en una bona oportunitat per retornar al camí de la victòria.

 

I fins aquí arriba el programa d’avui i el repàs de la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens retrobem el pròxim Dilluns per analitzar els resultats dels equips de Tarragona.

PUBLICITAT