Massa tensió s’acaba pagant

CampClar

PUBLICITAT

Hi ha moments de la temporada, com la recta final de lliga, on la tensió s’acumula encara més dintre d’un vestuari on hi ha molt en joc. I si sumem a dos equips en situacions ben diferents, però on a 90 minuts es juguen part del seu futur a la competició, de vegades es pot escapar de les mans un partit en qualsevol moment del joc. Això va passar aquest Dissabte al Mpal Antonio Parejo de Camp Clar. El partit que disputaven els locals davant del Salou, on dues lluites, permanència i ascens, es creuaven en un mateix terreny de joc, va fer esclatar els nervis d’uns i altres.
Benvinguts a Futbol Tarragona.

El fruit de tot això: 4 minuts per disputar i moltes baixes pels dos equips de cara als següents compromisos de lliga. Res positiu, sense dubte, en una mena de picabaralla general que va fer desaparèixer l’esperit d’aquest esport en un duel que fins aleshores semblava molt emocionant i vistós pel públic assistent. Futbol si, però amb respecte i valors
#1cat2
Comencem com cada setmana repassant el més interessant del grup dos de Primera Catalana, on el Catllar ja és matemàticament equip de Segona Catalana després de la derrota davant del Torredembarra. Ens porta el resum de la jornada, Marc Molina.


#2cat6
Baixem fins a la Segona Catalana on la jornada no ha sigut del tot positiva. Empat del Racing a casa davant de La Cava i dura derrota del Torreforta, també a casa.
Estefania Cabrera


#3cat2

Bronca en un dels partits claus del segon grup de Tercera Catalana. L’ At. Camp Clar – Salou no es va poder acabar quan faltaven 4 minuts per disputar.


#3cat3
Un punt a tret el SPiSP “B” aquesta setmana no l’hi serveix per pujar un esglaó a la taula del grup tres de la Tercera Catalana.
Marc Pérez


#4cat25

I baixem fins a la Quarta Catalana amb la cara i la creu pels dos conjunts tarragonins del grup 25. Cara pel Tàrraco que va tornar a sumar tres punts més, creu per un St. Salvador que va estar a punt d’esgarrapar un empat davant del líder de la categoria.

 

I fins aquí arriba el repàs de la jornada de lliga dels equips de Tarragona. Ens retrobem el pròxim Divendres per analitzar la prèvia del següent cap de setmana.

PUBLICITAT