Molt treball i poc premi pel Racing

FOTOPORTADA

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona, avui ens toca repassar els partits d’aquest cap de setmana dels equips de la nostra ciutat.
En portada, avui destaquem l’empat del Racing de Bonavista, un equip que per joc, per ocasions i per treball tot i les baixes amb les quals arribava i amb el defensa Chalupa va fer de porter, no va fer el gol de la victòria i va acabar sense el premi dels tres punts.

#1cat2
Però comencem el repàs com sempre ho fem pel segon grup de la Primera Catalana, on el Vila-seca si va obtenir el premi de la victòria gràcies a un penal a la seva visita a un camp sempre complicat. Ens fa cinc cèntims de la jornada d’aquest grup el nostre company, Marc Molina,
Marc Molina:

 

#2cat6
Baixem a Segona Catalana, on al grup 6 el Racing de Bonavista no va aconseguir batre la porteria de l’equip visitant i es va quedar a les portes de la victòria, amb 1 punt que deixa un regust agredolç pel treball i l’esforç realitzat pels homes de Javi Chacón.
Estefania Cabrera:

 

#3cat2
Anem ara a la Tercera Catalana, on al grup 2 només tenim notícies dolentes. Derrota de tots els equips tarragonins en una jornada que molt bé es podria esborra del calendari, si no fos per la victòria del SpiSP per golejada.

 

#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, el filial del SpiSP va treure un punt de la seva visita al camp del Pla de Sta. Maria. Un empat que no deixa contents als tarragonins.
Marc Pérez:

 

#4cat25
I finalitzem el repàs d’aquesta jornada al grup 25 de la Quarta Catalana, on el partit de la jornada ha estat el Salauris – Sant Salvador, empat a quatre gols en un partit molt boig.

 

I fins aquí el repàs dels partits d’aquest cap de setmana de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres on analitzarem com arriben els equips de la nostra ciutat als seus enfrontaments de la setmana vinent.

 

FOTO: @rcfbonavista @JaviChico

PUBLICITAT