Necessitat de sumar a Segona Catalana

IMG_20150927_125342

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui toca fer la prèvia del cap de setmana per esbrinar com arriben els nostres equips a la jornada de lliga des de Primera Catalana fins a Quarta.
En portada, destaquem la necessitat dels dos equips de Ponent de Segona Catalana. Tots dos buscaran sumar tres punts després de dues jornades consecutives sense puntuar.

#1cat2
Però com sempre, comencem aquest repàs previ a la jornada per Segona Catalana. Al grup 2 El Torredembarra necessita puntuar si o si davant de l’Igualada a casa, un rival que fora de casa perd part del seu potencial. Marc Molina ens fa un resum de la categoria:
Marc Molina

 

#2cat6
Al grup 6 de Segona Catalana, necessitat dels dos equips tarragonins aquesta jornada per puntuar i caure en una dinàmica massa negativa. Si el Torreforta rep a casa al líder de la categoria, el Racing visita el camp del cuer, on buscarà la seva primera victòria lluny de Bonavista.
Estefania Cabrera

 

#3cat2
A Tercera Catalana, al grup 2, la Cultural rep al Vilafortuny. Els de Ponent volen continuar amb la dinàmica positiva de jornades enrere per seguir al grup capdavanter de la taula i no caure de la lluita per l’ascens.
Alex León

 

#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, el SpiSP B jugarà a casa davant d’un rival que no passa pel seu millor moment de forma, i pot ser la millor oportunitat per retrobar-s’hi amb els bons resultats i les bones sensacions de l’inici de lliga.
Marc Pérez

 

#4cat25
I acabem al grup 25 de la Quarta Catalana. Derbi Tarragoní!! L’ UD Sant Salvador rebrà al Tàrraco en un partit emocionant i s’espera, com tots els derbis, igualat.
Iván Castro


Fins aquí arriba el repàs d’aquesta prèvia de la jornada de lliga des de Primera Catalana fins a Quarta. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns on analitzarem que han fet els nostres equips aquest cap de setmana.

PUBLICITAT