Els nostres equips de pretemporada

13912324_983623105083850_1121775556054328248_n

PUBLICITAT

Comencem una temporada més amb el repàs del futbol més modest fet a la nostra ciutat, i ho fem repassant els projectes dels nostres equips amb els seus entrenadors, aprofitant la pretemporada dels conjunts tarragonins. Avui parlem amb Edu Franco, entrenador del Vila-Seca; Gabri Amores, entrenador del Cambrils Unió; i Fran López i Sergio López, entrenadors del Cultural Bonavista.
#1cat2
Com habitualment fem comencem amb la Primera Catalana on parlem amb Edu Franco qui enceta la quarta temporada amb el Vila-seca, la segona a la categoria. Abans va estar una temporada i mitja amb l’amateur B del club. Ja de ben petit va estar vinculat a l’equip del seu poble abans d’anar com a juvenil al Racing de Santander i va tornar a estar-ho com amateur passant per conjunts de Segona Divisió B com la Gimnástica de Torrelavega.


#2cat6
Baixem fins a Segona Catalana on parlem amb Gabri Amores qui porta dues temporades al Cambrils United, abans va estar dues temporades al Torredembarra de Primera Catalana i una al Cadet Preferent del Nàstic. A més, com a jugar va estar a l’Ascó, al Cervera, al Torreforta i a l’antic Oleastrum.


#3cat2
I ara per anar acabant anem amb la Tercera Catalana on parlem amb l’entrenador Fran López i el director esportiu Sergio López. Fran s’estrena per primer cop al Cultural Bonavista com a entrenador. Abans havia sigut jugador del Valls, del Falset, de La Canonja i la Reddis entre d’altres i a l’últim any va formar part com a jugador de l’equip que avui dirigeix.

PUBLICITAT