Premi pel bon treball del Tàrraco

TARRACO_PORTADA_FUTBOLTGN2

PUBLICITAT

Ja ho havíem parlat temps enrere, i fins tot a la prèvia que vam fer al darrer programa. El Tarraco s’ha mostrat al llarg de la temporada molt més equip quan s’enfrontava a rivals de la part alta, a rivals molt més complicats. Era llavors on els tarragonins donaven una cara molt més competitiva, amb un treball més dur tant a la part defensiva, com perillós a la part ofensiva. I aquesta jornada s’ha tornat a demostrat a més, puntuant en un dels camps més complicats de la categoria.

I es que sumar a casa del líder no es gens fàcil, però aquest Tarraco que ens te acostumats al millor i al pitjor, aquesta vegada a tret la seva millor versió i s’emporta un punt com a premi del bon treball.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem com sempre pel segon grup de Primera Catalana, Marc Molina ens porta la jornada de lliga dels equips de la província de Tarragona.

Marc Molina

 

#2cat6

Cara i creu al sisè grup de Segona Catalana. Derrota d’un Torreforta que veu com es complica la seva situació, i molt bon punt tret fora de casa per part del Racing de Bonavista.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

La victòria en el segon grup de Tercera Catalana va vindre mitjançant una golejada de l’At. Camp Clar al camp del Falset.

 

#3cat3

Tres punts més del SPiSP B al camp d’un sempre complicat Riudoms al tercer grup de Tercera Catalana que el manté en aquesta mitja taula mirant més cap a la part alta.

Marc Pérez

 

#4cat25

Empat d’or del Tarraco al camp del líder fins aleshores. Els de ponent van igualar el marcador final a 2 davant del tot poderós, EFB Calafell.

 

 

I fins aquí arriba el repàs de la jornada de lligada disputada aquest passat cap de setmana. Ens retrobem el Divendres per analitzar la prèvia de la següent jornada de lliga pels equips de la nostra ciutat

PUBLICITAT