Primer “match” del Tàrraco sense Gaspar

Screenshot_2016-01-21-23-47-37

PUBLICITAT

Benvinguts al repàs del futbol més modest fet a Tarragona. Avui repassem l’actualitat dels nostres equips amb la prèvia de la jornada de lliga, que és disputarà aquest pròxim cap de setmana a Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana.
En portada, destaquem el pas endavant que haurà de fer el Tàrraco, després de l’adéu del seu tècnic Gaspar aquesta setmana, i veurem si això de la regla no escrita dintre del món del futbol, es compleix, allò de: entrenador nou, victòria assegurada.


#1cat2
Però comencem com sempre ho fem pel segon grup de la Primera Catalana, en una reedició de la primera jornada de lliga on tots els equips tarragonins van caure. En aquesta segona volta, esperem que la cosa millori. Marc Molina ens porta l’actualitat d’aquesta jornada.
Marc Molina.


#2cat6
Baixem fins al sisè grup de Segona Catalana on el Torreforta rep a casa a l’Alcanar en un partit on els tres punts son claus per allunyar-se encara més d’un rival directe per la permanència.
Estefanía Cabrera


#3cat2
A Tercera Catalana, al grup 2, derbi entre la Floresta i l’At. Camp Clar. Un duel que arriba amb la necessitat que tenen tots dos equips per aconseguir puntuar, encara més pels visitants.


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup tres, El SpiSP B rep a casa al Sta Coloma de Queralt, un equip de la part baixa però que de ben segur l’hi pot complicar la vida als tarragonins si no surten al cent per cent.
Marc Pérez

#4cat25
I baixem fins a la Quarta Catalana, on al grup 25 el Tàrraco vol desfer-se del resultat i la mala imatge de la jornada passada, amb entrenador nou després de la destitució de Gaspar aquesta setmana.


I fins aquí la prèvia d’aquesta jornada de lliga. Ens tornarem a escoltar el pròxim Dilluns per analitzar els partits dels nostres equips d’aquest cap de setmana.

PUBLICITAT