El Racing vol ampliar la millor dinàmica del curs

portadaRCTGNracing

PUBLICITAT

Només dos derrotes porta l’equip dirigit per Javi Chacón en aquesta segona volta. Els de Ponent, quan estaven al pitjor moment de la temporada, han millorat i de quina manera els seus resultats, i sobretot, el seu estat d’ànim envers a la competició. Uns números d’equip més que consolidat a la categoria els han fet sortir dels llocs de descens i apropar-se a la zona mitja de la taula. No obstant, malgrat el que pot semblar d’una primer cop d’ull, el conjunt verdinegre encara no està salvat d’ensurts i volen ampliar la seva millor dinàmica de la temporada, sumant la setena jornada consecutiva sense perdre, per apropar-se encara més, a l’objectiu pel qual directiva, cos tècnic, jugadors i afició tenen al cap: la permanència.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem com sempre ho fem, pel segon grup de la Primera Catalana. Marc Molina repasa la prèvia de la jornada dels equips de la província.

Marc Molina

 

#2cat6

Baixem fins a la Segona Catalana, on al sisè grup, el Racing je un desplaçament complicat per continuar amb la seva bona dinàmica i assolir més punts de cara a l’objectiu de la salvació.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Anem cap a la Tercera Catalana, on al grup 2 la Cultural Bonavista rep a La Selva del Camp en busca de consolidar la seva quarta posició, i qui sap si a més, podria pujar al tercer esglaó.

 

#3cat3

Partit de tràmit pel filial tarragoní del SPiSP al tercer grup de la Tercera Catalana. Els tarragonins, això si, poden sumar la seva quarta victòria consecutiva, fent el millor registre positiu del curs de lliga.

Marc Pérez

 

I fins aquí arriba aquesta prèvia de la jornada de lliga dels equips de Tarragona. Ens retrobem el pròxim Dilluns per analitar els resultats d’aquest cap de setmana.

PUBLICITAT