El Sant Salvador escalfa la part alta

sansa

PUBLICITAT

Es difícil però mai es pot dir impossible y menys en el món del futbol. L’UD St. Salvador pot dir ara mateix que opta a una dels dos llocs d’ascens, directe o amb promoció, al grup 25 de la Quarta Catalana. Sis punts no son gaire respecte als dos equips que comanden la categoria. Dos líders impossibles d’aturar, que no perden des de fa jornades, i que l’únic rival que ha pogut seguir les seves passes des del darrera es el conjunt tarragoní.

Malgrat sembla molt complicat agafar a qualsevol dels dos, tenim la vista posada d’aquí a dues jornades, quan un d’ells, l’ EFB Calafell visiti el Mpal. de St. Salvador, a més d’altres dades que de ben segur, ens faran ser optimistes. Però fins que arribi el dia clau, els groguencs han de continuar sumant de tres en tres.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem aquest repàs del futbol més modest fet a Tarragona amb el segon grup de Primera Catalana, on Marc Molina ens fa cinc cèntims de la jornada pels equips de la província.

Marc Molina

 

#2cat6

Empat i derrota dels tarragonins a la Segona Catalana. El Torrefota treu un punt al seu camp i el Racing cau estrepitosament davant d’un dels seus rivals directes.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

La Floresta trenca la seva mala dinàmica guanyant el derbi tarragoní davant de l’EF SPiSP. Els de Ponent poden respirar tranquils després de sumar tres punts vitals per no complicar-se gaire en aquest tram final de lliga

 

#3cat3

Segona derrota consecutiva del filial del SPiSP al tercer grup de Tercera Catalana. Els tarragonins van caure a casa per la mínima. Això si, davant del líder de la categoria.

Marc Pérez

 

#4cat25

Albert Bellido es el protagonista del cap de setmana al grup 25 de Quarta Catalana. El golejador del St. Salvador va fer el gol de la victòria per la mínima davant de l’ Alcover B.

 

I fins aquí el repàs dels equips de Tarragona i els seus partits d’aquest cap de setmana. Ens tornarem a escoltar el pròxim Divendres on analitzarem la prèvia de la següent jornada de lliga.

PUBLICITAT