El Tarraco, a prop de l’empat

TARRACO_PORTADA_FUTBOLTGN2

PUBLICITAT

Totes les mirades estaven ficades al grup 25 de la Quarta Catalana. Concretament, al Municipal Palau Rabassó de St. Jaume dels Domenys on viatjava el Tarraco.

Bona imatge la dels visitants que va ben a prop, a només un gol, de puntuar a un dels camps més complicats de la categoria.

Els conjunt Tarragoní va perdre per 1-0 a casa del St. Jaume dels Domenys. Aquesta victòria dels locals posa molt complicada les opcions d’ascens per l’altre conjunt de Tarragona, sobretot després de la derrota del St. Salvador aquest cap de setmana.

No arriben bones noticies de Quarta Catalana, però encara hi queden jornades per que un, el St. Salvador, es torni a ficar a la lluita, i per que l’altre, el Tarraco, continuï amb la bona imatge donada al darrer partit, i sumi més punts dels que te actualment a la taula.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Però com cada setmana, comencem el repàs del futbol més modest fet a Tarragona pel segon grup de Primera Catalana. Marc Molina ens porta l’actualitat de la jornada en aquest grup pels equips de la província.

Marc Molina

 

#2cat6

Cara i creu al sisè grup de la Segona Catalana. Malgrat la derrota per la mínima del Torreforta, els de Kiki van tindre les seves opcions davant del poderós Tortosa.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Victòria contundent de la Cultural Bonavista a domicili al segon grup de la Tercera Catalana. Els de Nino van superar amb nota la seva visita a Vilafortuny.

 

#3cat3

A l’altre grup de Tercera, al grup 3, derrota del filial del SPiSP davant del Cunit, un rival “a priori” inferior que els tarragonins però que no van superar en cap moment del partit.

Marc Pérez

 

#4cat25

Mala jornada Quarta Catalana. Derrota de l’UD Sant Salvador que li resta opcions d’ascens i derrota per la mínima d’un Tarraco que dona la cara al camp d’un dels líders.

 

I fins aquí arriba el repàs de la jornada pels equips de la nostra ciutat. Ens retrobem, atenció, el dia 1 d’Abril, ja que aquest pròxim cap de setmana, no hi haurà lliga en aquestes categories

 

Foto: @ksillas_petit (Marc Pérez) @RCTgn

PUBLICITAT