El Tarraco vol donar la campanada

TARRACO_PORTADA_FUTBOLTGN

PUBLICITAT

Aquests dies on una de les noticies de Tarragona passa per l’ inauguració de l’Església de Bonavista sense campanar, es el Tarraco qui aquest cap de setmana vol fer ressò ala Quarta Catalana i donar “la campanada” com es diu habitualment al mon del futbol, puntuant al camp del St. Jaume dels Domenys, un camp on encara a cap equip ha pogut puntuar en el que portem de temporada.

Res es impossible, i menys si tenim en compte, que el Tarraco es mostra més perillós davant dels rivals de la part alta on el joc els hi afavoreix. Veurem si aquesta jornada, els tarragonins son els protagonistes de la categoria.

Benvinguts a Futbol Tarragona

#1cat2

Comencem el repàs del futbol més modest fet a Tarragona per la prèvia de la jornada del grup 2 de Primera Catalana. Marc Molina ens fa cinc cèntims de tot plegat.

 

#2cat6

Baixem fins a la Segona Catalana, on al grup 6 el Torreforta visita el sempre complicat camp del Tortosa. Dos lluites ben diferents que estaran en joc aquest Diumenge.

Estefania Cabrera

 

#3cat2

Al segon grup de Tercera Catalana, la Cultural visita el camp del Vilafortuny amb l’objectiu d’assegurar aquesta quarta posició que ara mateix ocupa a la classificació

#3cat3

A l’altre grup de Tercera, al grup 3, el SPiSP “B” vol trencar la mala ratxa que l’ha fet sumar només 1 dels últims 9 punts que ha disputat, i ho vol fer al camp del penúltim classificat.

Marc Pérez

 

#4cat25

Torna el Tarraco després de la jornada de descans al grup 25 de la Quarta Catalana i ho fa amb ganes de donar la campanada a un dels camps més complicats de la categoria.

 

I fins aquí arriba el repàs de la prèvia de la jornada de lliga d’aquest cap de setmana. Ens retrobem el pròxim Dilluns on analitzarem els resultats dels equips de Tarragona.

 

Foto publicada amb el permís de Manel Costa @FCTarraco

PUBLICITAT