El Tarraco vol seguir sumant

TARRACO_PORTADA_FUTBOLTGN2

PUBLICITAT

El Tarraco vol sumar tres punts més aquest cap de setmana per continuar amb la bona dinàmica de l’equip. El conjunt tarragoní ha mostrat les darreres setmanes que ha donat un pas cap a endavant en el seu joc. Encaixa menys gols i aprofita millor els moments positius als seus enfrontaments.

Sumar una nova victòria significaria pujar algun esglaó a la classificació aquesta jornada i retallar distancies envers els rivals situats a la mitja taula, com l’equip amb el que s’enfrontará aquest cap de setmana.

Més que tres punts, ho repetim una setmana més, el Tarraco té en joc acabar la temporada amb les millors sensacions possibles per tal d’afrontar nous reptes en el futur més proxim com a club, un club format fa poc temps que està fent molt de soroll en positiu, i que sobretot, li manca aquesta millora de resultats, o dit d’una altre manera, millora l’aspecte competitiu de l’equip.

Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2

Comencem com sempre ho fem pel segon grup de Primera Catalana. Marc Molina ens porta les novetats de cara a la jornada d’aquest cap de setmana, a la categoria.

#2cat6

Baixem fins a la Segona Catalana, on al sisè grup, el Racing visita el camp de La Riera en un compromís clau per les seves aspiracions de permanència.

Estefania Cabrera

#3cat2

Marxem cap al segon grup de Tercera Catalana. Aquesta jornada tenim derbi de Ponent entre la Cultural Bonavista que es juga la tercera posició, i un Icomar molt tocat a la part baixa.

#3cat3

A l’altre grup de Tercera, al grup tres, el filial de l’EFB SPiSP visita al filial de la Pobla en una visita complicada malgrat que els tarragonins, no es juguen pràcticament res.

Marc Pérez

#4cat25

Baixem ara fins a la Quarta Catalana, on al grup 25 el Tarraco viatja fins Alcover per enfrontar-se davant del filial dels blaugranes amb la intenció de retallar distancies a la classificació i pujar esglaons.

I fins aquí arriba la prèvia d’aquesta jornada de lliga dels equips de la nostra ciutat. Ens retrobem el pròxim Dilluns per analitzar els resultats dels conjunts tarragonins.

PUBLICITAT