Toc d’atenció al Racing

Captura

PUBLICITAT

La derrota d’aquest Diumenge del Racing davant de la Canonja ha estat un cop molt dur pel conjunt de Ponent. Enfonsar-se a la part baixa de la taula no entrava als plans de ningú dintre del vestuari ni de l’afició. Però la realitat és un altre. Els de Javi Chacón veuen com s’han ficat a la zona de descens i això ha de servir com a toc d’atenció pels verdinegres que no poden badar gaire més.
En una categoria nova per molts dels jugadors, l’alé d’una afició massa allunyada d’altres temps, seria imprescindible, però l’equip sap que els que primer han fer aquest pas cap endavant, han de ser ells mateixos.
Benvinguts a Futbol Tarragona.

#1cat2
Però comencem aquest repàs del futbol més modest fet a Tarragona per la Primera Catalana, on per primer cop aquesta temporada, tots els nostres representants més propers han puntuat. Ens explica la jornada, el nostre company Marc Molina.
Marc Molina:


#2cat6

Al sisè grup de Segona Catalana, a banda de la derrota del Racing, tenim la victòria contundent del Torreforta que dóna un cop a la taula i posa tres punts de distància del descens.
Estefania Cabrera


#3cat2

Baixem fins a Tercera Catalana, on al grup 2, el derbi més emocionant de la jornada va deparar un empat que deixa tant a la Cultural com a l’Espanya Canonja, una mica més lluny dels dos equips capdavanters


#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup 3, el SpiSP “B” va guanyar a casa a un At. Valls que el fa sumar 7 dels últims 9 punts disputats.
Marc Perez


#4cat25

I acabem al grup 25 de la Quarta Catalana, on el Tàrraco va tornar a guanyar per trencar així la mala dinàmica que el va portar a sumar tres derrotes consecutives.

 

PUBLICITAT