Tret de sortida pel Tàrraco a Quarta Catalana

tarraco

PUBLICITAT

Repassem com cada setmana el futbol més modest fet a Tarragona, des de Primera Catalana fins a Quarta Catalana. Avui analitzarem la jornada d’aquest pròxim cap de setmana dels equips de la nostra ciutat. On destacarem el tret de sortida de Quarta Catalana, competició que comença aquesta setmana i on tenim a dos equips que seguirem de ben a prop al llarg de la temporada: El Sant Salvador, i el Tàrraco.

 

#1cat6
Comencem a Primera Catalana, on al grup 2 la jornada es jugarà aquest Diumenge i destaquem la necessitat de sumar tres punts de la Unió Esportiva Torredembarra que encara no sap que és la victòria aquesta temporada.

Marc Molina

 

#2cat6
Al grup sis de la Segona Catalana, el Torreforta de Kiki vol tornar a sumar tres punts i ho intentarà fer a un camp complicat. La Riera ha pujat també aquest any però segueix imbatut, igual que els de Ponent.

Estefania Cabrera

 

#3cat2
Al segon grup de la Tercera Catalana, el Icomar busca desfer-se de la derrota a casa de la setmana passada davant del Salou. Aquesta vegada s’enfrontarà a l’Espanya Canonja, equip complicat que ha fet un bon inici de lliga.

Alex León

 

#3cat3
A l’altre grup de Tercera, al grup tres, el líder, el SPiSP B, rep al Banyeres que encara no ha puntuat en el que portem de lliga. El conjunt tarragoní no coneix la derrota i tres punts el consolidarien al més dalt de tot de la classificació

Marc Pérez

 

#4cat25
Inici de lliga a Quarta Catalana. També seguirem molt a prop aquesta competició amb el Sant Salvador i amb el Tàrraco com a equips tarragonins que disputen al grup 25.

Iván Castro

 

I fins aquí el repàs previ del futbol fet a Tarragona d’aquest cap de setmana. Ens tornarem a escolat el pròxim Dilluns on analitzarem que han fet els nostres equips, des de Primera Catalana, fins a Quarta.

 

PUBLICITAT